29 Haziran 2013 Cumartesi

kadıköy otel fiyatları



Ülkemiz yer altı ve yer üstü kaynakları, doğal güzellikleri ile tam anlamıyla bir cennet. Bunun farkında olan birçok yabancı turist, ülkemizi ziyaret etmekte. Özellikle Akdeniz bölgesinin incisi Antalya ve dünyadaki en güzel metropol şehirlerden olan İstanbul, hem yerli hem de yabancı turistlerin cazibe merkezleri. Bu durumun ayrımında olan şehirlerde de, konukları ağırlamak için güzel mekânlar ve oteller yapılmakta.
Örneğin Kapadokya tarafındaki otellerin namını duymuşsunuzdur. Bölgenin tarihi yapısına uygun olarak tasarlanmış taş oteller oldukça ilgi çekici ve güzel. Yine Akdeniz bölgesi turizmine uygun olarak birçok otel ve tatil köyü bulunmakta. Özellikle turizm için ziyaret edilen bu yerler bir yana, yoğun trafiği ve kalabalık nüfusu ile dikkat çeken İstanbul’da bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapmakta. Örneğin Kadıköy timya otel İstanbul’da kalınabilecek en iyi oteller arasında. Turistik amaçla gezilebilecek Sultan Ahmet Cami, Topkapı Sarayı gibi yerlere deniz ulaşımı ile 20 dakika mesafede bulunurken, konaklama amacıyla gelenler için havaalanına uzaklığı sadece 25 dakika.
İster iş seyahati için olsun, ister turistik gezi amacıyla olsun, kadıköy otel fırsatlarıdeğerlendirilmeli. Kadıköy bu iki amacı da karşılayabilecek en iyi yerlerden biri, üstelik kadıköy otel fiyatlarıda dikkat çekecek kadar uygun. Yani bütçesine uygun yer arayan kadıköy ucuz otelseçeneklerini dikkate almalı. Yine kadıköy pansiyonları da tercih edilebilir. Kadıköy otel rehberi mutlaka incelenmeli.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder