18 Haziran 2013 Salı

alyans modelleri



İnsanın kâinatta ruh eşini bulması, oldukça zorlu bir süreçtir. Çünkü birbirinden oldukça farklı karaktere sahip iki cinsin, uyumu yakalaması ve bu uyumu devam ettirebilmesi iki taraf için de pek kolay olmayan bir iştir. Fakat sevgi ve aşk, dünya üzerindeki en güçlü duygulardır ve bu duyguları taşıyan insanların üstesinden gelemeyecekleri sorun yoktur.
Kadınların dünyasında pırlantaların ve mücevherlerin çok farklı bir yeri vardır. Doğalarında süslenmek ve değerli taşlara önem vermek olan kadınlar, erkeklerin bu isteklerini anlayabilmelerini ve ince düşünmelerini beklerler. Birçok erkekte kadınların kendilerinden bu tür hediyeler beklediklerini bilirler. Bunun için özellikle hayatlarını birleştirmeye adım adım yaklaşan çiftler için, pırlantalar ve alyanslar büyük önem taşımaktadır. Sevdiği kadının kendisine bir ömür sürecek sözü, ‘Evet’ demesini hayal eden bir erkeğin ilk işi, yüzük bakmaktır. Kadının gönlüne ve zevkine hitap edecek yüzüğü bulan erkeğin işi, büyük ölçüde bitmiş sayılır.
O Güzel teklifin ve alınan olumlu cevabın ardından, bu sefer çiftleri daha tatlı bir heyecan sarar. Sırada alyans modelleri vardır çünkü. Bir ömür boyu birbirlerine bağlılıklarının simgesi olacak alyansı seçmek, çiftler için son derece önemlidir. Evlilik öncesi geçirilen zaman ve evliliğe doğru giden bu adımlar, güzel hatıralar olarak ileriki zamanlarda anımsanacak, çocuklara ve hatta torunlara anlatılacaktır. Bu yüzden her anın özel ve değerli olması kaçınılmazdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder