18 Haziran 2013 Salı

alyans modelleri



Dünyanın en değerli duygusu şüphesiz bir insana duyulan aşk ve sevgidir. Hele de bu duygular karşılıklı olursa, bu iki insan dünya üzerindeki en mutlu insanlar olup çıkarlar. Ve bu aşk, sonsuza kadar birlikte yaşanacak kadar büyükse, bu çifti birbirine bağlayacak olan alyans, oldukça önemli bir obje haline gelmektedir.
Bir erkeğin en telaşlı ve heyecanlı olduğu dönem, kuşkusuz sevdiği kıza evlilik teklifi yapacağı dönemdir. İlk iş güzel bir tek taş ya da pırlantayüzük seçmekle başlar. Fakat bu iş burada yazılığı kadar kolay bir iş değildir. Sevdiği kızın duygularına hitap edecek, beğeneceği yüzüğü seçmek oldukça zorlu bir iştir. Gerçi ne istediğini bilen insanlar için bu iş kolaylaşmaktadır. İşin başlangıcındaki en önemli yüzük seçildikten ve olumlu cevap alındıktan sonraki işte, alyansı seçmektir. Bunun için oldukça geniş bir portföy sunan alyans modelleri, inceleme altına alınabilir.
Birbirlerine sonsuza kadar bu yüzüklerle bağlı kalacak çiftler için, yüzük seçimi unutulmayacak bir seremonidir. Birbirlerini, duygularını en iyi ifade edecek yüzüğü seçmek ve bunu bir ömür boyu parmağında taşımak, insanlara tarifi imkansız bir mutluluk duygusu ve güven hissi verir. Çünkü ruh eşini bulan insanlar, bu yüzük aracılığı ile eşinin kendisine sadakatle bağlı olduğunu bilir, bu güven duygusu içinde yaşamayı sever. Sonsuz mutluluklar, ilk adım olan bu yüzüklerle başlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder