18 Haziran 2013 Salı

alyans modelleri



İki insanın birbirini sonsuz bir sevgi ve sadakatle sevmesi, dünya üzerinde yaşanacak en güzel duygular arasındadır. Aşkı bulmak kolay değildir, o yüzden bulduktan sonra da yitirilmemesi için iki tarafta büyük özverilerde bulunmaktadır. Bulunan aşkın bir ömür boyu sürmesi dilendiğinde ise, işin içine tatlı heyecanlar ve koşuşturmalar girmektedir.
Her kadın, sevdiği ve aşık olduğu erkeğin kendisine evlilik teklifi yapacağı büyülü anın hayalini kurar. Çünkü o an, yaşamları boyunca yaşayabilecekleri en özel anlar arasındadır. Her erkekte, derinden büyük bir aşkla bağlı olduğu kadına, farklı ve aşkını anlatabileceği bir evlilik teklifi planlamasını yaparak, en iyisini bulmaya çalışır. Bunun için olmazsa olmazlardan biri, evlilik teklifi yaparken sunulacak yüzüktür. Bu noktada genel olarak tercih, pırlantave tek taşlardan yanadır. Çünkü pırlanta, her kadının sevdiği bir mücevher türüdür.
Yine alyans, çiftlerin en önem verdiği objeler arasındadır. Birbirlerine bir ömür bağlı kalmanın sözünü veren sevgililer, seçtikleri alyans modelleriyle bu sözü simgeleştirirler. Çünkü bu simge, bir ömür boyu parmaklarda taşınır, sevdiği kişinin bir parçasının her zaman yanında olduğu hissini verir. Güven ve huzurla atılan bu ilk adımlar, bir ömür boyu sürecek mutlulukların habercisidir. İnsan ruh eşini bulduktan sonra, onunla geçirdiği her anın farlı bir tadı ve kıymeti olduğunu bilir, bunu takılan yüzüklerle sonsuzluğa taşımak, her çiftin hayalini kurduğu, beklenen gündür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder